Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

“Φύλακες της Φύσης” Εθελοντική Δράση Καθαρισμού της παραλίας Λούρου, Αιτωλοακαρνανίας

Η Ελληνική Εταιρία Οικοτουρισμού, στο πλαίσιο της δράσης της «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών» και με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων, διοργανώνει εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Λούρου, την Κυριακή 18 Ιουλίου το πρωί, και καλεί μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες, να συμμετάσχουν σε αυτή την περιβαλλοντική πρωτοβουλία. Απαραίτητος εξοπλισμός: καπέλα και παγούρια! Σακούλες απορριμμάτων και γάντια θα διατεθούν επι τόπου στους εθελοντές.
Σας περιμένουμε από τις 8:00  το πρωί στην είσοδο της Παραλίας Λούρου!
Στη δράση συμμετέχουν ενεργά το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου και πολλοί τοπικοί φορείς/ομάδες πολιτών: (αλφαβητικά) «Act Now - Παρέμβαση Τώρα, Αγρίνιο», «Αχελώος GrowUp», «Ε.Π.Π.Ι-ΔΡΟΥΜΕ», «ΙΔΕΑΠΘ», «Μεσολόγγι των Ντόπιων», «Κίνηση Πολιτών ΔΡΩ για την Αιτωλοακαρνανία», «Ορειβατικός Χιονοδρομικός Σύλλογος Μεσολογγίου Η Βαράσοβα»  και «Save the Hood Αγρίνιο».
Το έργο «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, του ΕΟΧ (www.activecitizensfund.gr) με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρία Οικοτουρισμού (ΕΛ.ΕΤ.ΟΙΚ.) Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://greekecotourism.org, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla