Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

ΗΜΕΡΙΔΑ-Έναρξη δράσεων του Φορέα Διαχείρισης στο πλαίσιο της πράξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ

O Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Έναρξη δράσεων του Φορέα Διαχείρισης στο πλαίσιο της πράξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 5:30 μ.μ. στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης).

Poster Agrinio

  
  Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών ειδών και οικοτόπων του Φορέα Διαχείρισης στο πλαίσιο του προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ, καθώς επίσης και για την ενεργοποίηση των δράσεων βελτίωσης του καθεστώτος διατήρησης της περιοχής ευθύνης του. Θα γίνουν επιμέρους παρουσιάσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την θαλάσσια χελώνα Caretta caretta, την βίδρα Lutra lutra, τους μυωξούς καθώς επίσης και για την κρασπεδωτή χελώνα Testudo marginate.

  Σταθερή επιδίωξη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων, παραμένει η διατήρηση και αξιοποίηση του φυσικού κεφαλαίου των περιοχών του δικτύου Natura 2000 του νομού Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και η προώθηση της καλής κατάστασης διατήρησης οικοτόπων και ειδών, διαφυλάσσοντας την σημαντική βιοποικιλότητα των περιοχών μας.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla