Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Ο Φορέας Διαχείρισης στην τουριστική έκθεση Nostos

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου συμμετέχει στην Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Νοstos. H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016» είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.
Η έκθεση συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου.
Η πόλη της Ναύπακτου Αιτωλοακαρνανίας, υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 14-17 Οκτωβρίου, με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.
H NOSTOS EXPO 2016  προσφέρει ένα σύγχρονο και εναλλακτικό εκθεσιακό προϊόν που δημιουργεί μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για απλό επισκέπτη.
Το περίπτερο του ΦΔ/ΛΜ συστεγάζεται με το περίπτερο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε και να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Οικοτουρισμού στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου, τις δράσεις μας προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς και να σας διανείμουμε ενημερωτικό υλικό για τα φυσικά και οικολογικά ενδιαφέροντα της περιοχής μας. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα της Έκθεσης http://www.nostosexpo.gr/the-exhibition/the-exhibition

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla