Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

Τοποθέτηση χελιδονοφωλιών στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα

Την Δευτέρα 05 Απριλίου 2016 στελέχη του Φορέα και μέλη της εθελοντικής  ομάδας Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου επισκέφθηκαν το Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα που βρίσκεται στο λιμάνι Μεσολογγίου. Εκεί τοποθετηθήκαν οι πήλινες φωλιές που δημιουργήθηκαν στο τμήμα Κεραμικής του Εργαστηρίου στις 21 Μαρτίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Χελιδονίσματα» της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας. Οι εκπαιδευόμενοι νέοι του τμήματος που κατασκεύασαν τις φωλιές, έλαβαν ενεργό μέρος  στην τοποθέτηση τους, χαρούμενοι που βοήθησαν μέσω του έργο τους τα χελιδόνια που θα κατοικήσουν σε αυτές.

Εκ μέρους μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Εργαστηρίου που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας για συμμετοχή στην εκδήλωση Χελιδονίσματα 2016 αλλά και τις υπαλλήλους που μας ξενάγησαν στους χώρους του Εργαστηρίου & του Ναυταθλητικού Κέντρου και μας έδωσαν την χαρά και την ευκαιρία μέσα από την δράση που κάναμε σε κλίμα άψογης συνεργασία μαζί τους, να βοηθήσουμε με απλό μα ουσιαστικό τρόπο στην επαφή των νέων του τμήματος με την φύση.

Ο Φ.Δ./Λ.Μ. θα συνεχίσει να προωθεί και να υποστηρίζει εκδηλώσεις όπως αυτή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, προσπαθώντας πάντα να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί πάνω σε θέματα περιβάλλοντος ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές ομάδες καθώς η ποιότητα της ζωής όλων, ανεξαιρέτως, εξαρτάται από την ποιότητα περιβάλλοντος στο οποίο αυτός ζει και δραστηριοποιείται.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla