Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

Συμμετοχή Φ.Δ/Λ.Μ στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

04092014 

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Μεσολογγίου που έλαβε χώρα στις 28-31 Αυγούστου. Στο περίπτερο του Φορέα Διαχείρισης παρουσιάσθηκαν τα προτεινόμενα έργα στο Πλαίσιο Δράσεων Προτεραιότητες 2014-2020, τα έργα που ολοκληρώθηκαν το 2013 με χρηματοδοτική στήριξη από το Πράσινο Ταμείο καθώς επίσης οι άξονες δράσεις του Τμήματος Εποπτείας, Φύλαξης & Εφαρμογών Διαχείρισης και η εξέλιξη των έργων παρακολούθησης της βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου.

  Ειδική αναφορά έγινε στην πανελλαδική απογράφη πελεκάνων και πελαργών, στις μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις υδρόβιων πουλιών καθώς και στην παρακολούθηση της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta. Διενεμήθησαν στους επισκέπτες της έκθεσης οικοτουριστικοί χάρτες του Εθνικού Πάρκου καθώς και φυλλάδιο με ενδεικτικά είδη ορνιθοπανίδας των περιοχών Natura του Εθνικού Πάρκου.

  Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης το περίπτερο του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου επεσκέφθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλιας & Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, οι κ. κ. Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης καθώς και ο νυν δήμαρχος Ν. Καραπάνος όπου τους υποδέχθηκε ο νέος πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης κ. Φ. Περγαντής.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla